Filter

, Kragujevac naselje Centar

Srbija, Šumadijski okrug, Kragujevac

Opis

Ravnovesje vrhunskih materialov in natančno oblikovanih detajlov je vidno v zunanjosti in notranjosti. Stanovanjsko-poslovni objekt je bil zasnovan kot visoko energijsko učinkovit objekt.

Prostorni in udobni prostori ter velike steklene površine omogočajo popolno osvetlitev in prispevajo k udobju vseh stanovanj. Vsa stanovanja so opremljena s talnim gretjem in klimo. Po tleh stanovanj je položen parket primeren za talno gretje. Na hodnikih stanovanj, kopalnicah in kuhinjah so položene ploščice vrhunskih svetovnih proizvajalcev.

Vhodna vrata so zanesljiva z vrhunsko zvočno izolacijo, ki jo v stanovanjih zagotavlja tudi vgradnja »plavajočih podov«, oblaganje vseh notranjih hodniških sten stanovanjskega objekta s kameno volno (ki je popolnoma negorljiva), z vgradnjo posebnih akustičnih masivnih pregradnih blokov med stanovanji, ki so dvakrat težji od klasičnih pregradnih blokov in s tem preprečujejo prenos zvoka v sosednje stanovanje ter z vgradnjo najkvalitetnejšega fasadnega stavbnega pohištva.

Vhod v stavbo je zasnovan tako, da je nivo predsobe in tla dvigala poravnan s pločnikom, brez ovir, kar olajša vstop vsem najemnikom in bodočim etažnim lastnikom omogoča enostavno pridobitev soglasja. od pristojnih organov, če se stanovanja spreminjajo v poslovne prostore.

Leto izgradnje: 2023

Statistika
Povprečna cena m²
2.140
Število enot
9
  • 9 (100,00%)
    Prosto
  • 0 (0%)
    Rezervirano
  • 0 (0%)
    Prodano
Tip Vrsta objekta
Min m² Max m²
Min € Max €
Število enot
Prosto Rezervirano Prodano
Dvoinpolsobno Stanovanje
60 m² 71 m²
87.000 € 103.000 €
3
3
Triinpolsobno Stanovanje
73 m² 87 m²
105.000 € 140.000 €
2
2
Prostor za storitve Poslovni prostor
203 m² 230 m²
3.500 € 522.000 €
4
4
Cenik
Skrij prodane enote
oznaka
tip vrsta
velikost
cena
CTA

Želite prejemati obvestila o novogradnjah?
Prijavite se na naše e-novice:

Želim se prijaviti