Filter

, Kragujevac naselje Centar

Srbija, Šumadijski okrug, Kragujevac

Opis

Ravnovesje vrhunskih materialov in natančno oblikovanih detajlov je vidno v zunanjosti in notranjosti. Stanovanjsko-poslovni objekt je bil zasnovan kot visoko energijsko učinkovit objekt.

Prostorni in udobni prostori ter velike steklene površine omogočajo popolno osvetlitev in prispevajo k udobju vseh stanovanj. Vsa stanovanja so opremljena s talnim gretjem in klimo. Po tleh stanovanj je položen parket primeren za talno gretje. Na hodnikih stanovanj, kopalnicah in kuhinjah so položene ploščice vrhunskih svetovnih proizvajalcev.

Vhodna vrata so zanesljiva z vrhunsko zvočno izolacijo, ki jo v stanovanjih zagotavlja tudi vgradnja »plavajočih podov«, oblaganje vseh notranjih hodniških sten stanovanjskega objekta s kameno volno (ki je popolnoma negorljiva), z vgradnjo posebnih akustičnih masivnih pregradnih blokov med stanovanji, ki so dvakrat težji od klasičnih pregradnih blokov in s tem preprečujejo prenos zvoka v sosednje stanovanje ter z vgradnjo najkvalitetnejšega fasadnega stavbnega pohištva.

Vhod v stavbo je zasnovan tako, da je nivo predsobe in tla dvigala poravnan s pločnikom, brez ovir, kar olajša vstop vsem najemnikom in bodočim etažnim lastnikom omogoča enostavno pridobitev soglasja. od pristojnih organov, če se stanovanja spreminjajo v poslovne prostore.

Leto izgradnje: 2023

CTA

Želite prejemati obvestila o novogradnjah?
Prijavite se na naše e-novice:

Želim se prijaviti