Filter 1

Poslovni prostor skladišče, Osrednjeslovenska, Logatec

  • Oddam
  • 7,50/m² na mesec
  • 455 m²
  • 2019

7,50/m² na mesec

  • Podatki
  • Opis

Podatki o novogradnji

Vrsta in tip
Poslovni prostor skladišče
Šifra oglasa
OP00725P
velikost
455 m²
leto izgradnje
2019
nadstropje
Pritličje

Podatki o lokaciji

država
Slovenija
regija
Osrednjeslovenska
področje
Logatec
lokacija
Logatec
Opis

Posredujemo pri oddaji skladiščne hale, ki se nahaja na odlični lokaciji v industrijski coni Logatec, tik ob avtocestnem izvozu.

Zemljišče je v celoti ograjeno. Dostop do skladiščne hale je omogočen tovornim vozilom po asfaltirani cesti. Skladiščna hala se nahaja v pritličju in ima manipulacijski prostor za tovorna vozila.

Prostor, ki meri 455 m2 je primeren za skladiščno ali proizvodno dejavnost, odvisno od potreb posameznika.

Lastnik prostorov nudi tudi usluge skladiščne manipulacije. Strošek znaša 3,00 € po paleti (vnos/iznos). Dodatno se lahko tudi dogovorite z lastnikom za usluge pakiranja in etiketiranja. Možnost najema tudi brez navedenih uslug.

Skladiščna hala je prosta in je možna takojšnja uporaba.

Najemna pogodba se sklene za obdobje 24 mesecev + možnost podaljšanja. Po dogovoru možno skleniti najemno pogodbo tudi za daljše obdobje.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla je, da najemnik prevzame v plačilo del stroškov agenciji za  pripravo dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja tj. najemnik pri oglaševani najemnini plača 2.730,00 EUR plus 22% DDV.

Za več informacij nas pokličite  na  tel. 041/273-492 Goran.