Filter 1

368.000

  • Podatki
  • Lastnosti
  • Opis

Podatki o novogradnji

Vrsta in tip
Hiša dvojček
Šifra oglasa
Enota A
oprema
Opremljeno
velikost
418 m²
parcela
418 m²
leto izgradnje
2023
nadstropje
P+1
Število spalnic
3
Število kopalnic
2
Število sob
6

Podatki o lokaciji

država
Slovenija
regija
Osrednjeslovenska
področje
Medvode
lokacija
Medvode

Oprema novogradnje

Ogrevanje

  • Talno ogrevanje
  • Ogrevanje s toplotno črpalko

Oprema

  • Vrt
Opis

Predstavljamo vam novogradnjo dvojčka v Medvodah, ki se nahaja v bližini jezera Zbilje odaljenosti 350 metrov, kjer lahko uživate v številnih aktivnostih na prostem. Lokacija ponuja obilico možnosti za rekreacijo, povezovanje z naravo in sprehajalnih poti.

Dovoz do objekta je na severni strani. Orientacija objekta proti severovzhodu in severozahodu omogoča maksimalno izkoriščanje naravne svetlobe skozi ves dan. 

Velikost zemljšča je razkošnih 343,10 m2, od tega je 79,60 m2 namenjenih zelenim površinam in del tlakovalnih površin namenjen enostavnemu dostopu do objekta. Etažnost objekta je P+1N in obsega 152,74 m2 bivalnih površin.  Ob tem bo del zemljišča tlakovan, namenjen enostavnemu dostopu do objekta

Pritličje objekta je razdeljeno na bivalni in tehnološko – energetski del. V bivalnem delu pritličja so ob vhodu predvideni prostori, vetrolov, stopnišče, utility/tehnični prostor, stranišče in prehod do dnevnih prostorov (kuhinja, jedilnica, dnevna soba). Ob jedilnici v dnevno bivalnem prostoru, se nahaja tudi predinštalacija za kamin.

Iz vetrolova vodijo stopnice v nadstropje, kjer se nahajajo spalni prostori: spalnica, kopalnica in dve sobi. Izpostavili bi teraso, kateri dostop je iz spalnega dela in je povsem ločena od ostalilh bivalnih sob.

Trislojna okna PVC, opremljena z visoko stopnjo zvočne izlolacije s termopan zasteklitvijo blagovne znamke Schuco, ki slovi po svoji trajnosti in estetskem izgledu.  

Dvojček, ki je v fazi gradnje in bo zgrajen v tem letu 2023, do 3 podaljšane gradbene faze z zunanjo ureditvijo, kar omogoča prilagajanje vašim potrebam in možnost postopnega dokončanja objekta.Proste površine okoli objekta se ozeleni in zasadi z avtohtonim rastlinjem.

Za potrebe ogrevanja objekta je predviden prostor za toplotno črpalko (talno ogrevanje), kjer je predviden tudi zalogovnik tople vode. Vsi nosilni zidovi so zidani iz opeke ojačani z AB vezmi. Fasada je toplotno izolirana in zaključena s finalnim tankoslojnim fasadnim ometom bele barve. Streha objekta je ravna.

Za termin ogleda in predstavitev projekta nas pokličite na 041 602 715 ali pišite na naslov ursa@rcn.si. Z veseljem vam bomo pri nakupu vašega doma strokovno svetovali. 

Pogoj nakupa: kupec z katerim se sklene pogodba v kakršni koli obliki in s tem sklenjen pravni posel, se zaveže povrniti del stroškov prodaje pri posredovanju nepremičnine v višini 2% + DDV od dogovorjene vrednosti nepremičnine v kupoprodajni pogodbi. Oglaševana cena vključuje pripadajoči DDV.