Filter

, Cesarjev gaj

Slovenija, Ljubljana, Vič Rudnik

Opis

Predstavljamo vam prihajajoči projekt novogradnje imenovan Cesarjev gaj. 

Edinstvena priložnost za investicijo na zelenih obronkih glavnega mesta! 

 Na obrobju Ljubljane, tik ob Cesti dveh cesarjev, vam predstavljamo projekt novogradnje Cesarjev gaj, ki bo ponujal 38 stanovanj, izredno zanimivih tako z vidika investicijske priložnosti kot tudi za mlade družine. Odlična lokacija, ki na eni strani zagotavlja umeščenost v naravo, na drugi strani pa mestno središče na dosegu roke, je skupaj s sodobno arhitekturno zasnovo večstanovanjskega objekta porok prijetnega in udobnega bivanja.

Novogradnja, ki je trenutno že v fazi gradnje, bo predvidoma zaključena najkasneje v prvem kvartalu leta 2023. Zgrajena bo v bližini vse pomembne infrastrukture, vključno z avtobusnim postajališčem mestnega potniškega prometa, trgovinami, vrtcem idr., še posebej pa bi izpostavili odlične rekreacijske možnosti, ki jih ponujajo okoliške sprehajalne in kolesarske poti, med njimi najbolj znana pot spomina in tovarištva (PST), pa tudi številne poti po Ljubljanskem barju.

V tri-etažnem objektu (P+2N), zasnovanem v treh stanovanjskih lamelah, vam je na voljo osem (8) 1-sobnih stanovanj, dvanajst (12) 2-sobnih stanovanj, šestnajst (16) 3-sobnihstanovanj in dve (2) 4-sobni stanovanji. Površine stanovanj se gibljejo med 27 m2 ter 79 m2.

Zunanji izgled objekta je zasnovan v moderni kompoziciji, in sicer tako, da bodo imele zunanje fasadne ravnine raznoliko in razgibano razporeditev zastekljenih delov bivalnih prostorov, v kombinaciji s kovinskimi ograjami in lamelami. Vsaka stanovanjska enota bo imela ustrezen delež dnevne svetlobe, posamezna stanovanja pa tudi balkon ali teraso, funkcionalno povezane z bivalnim prostorom.

Pritličje objekta bo dvignjeno in bo poleg vhoda vsebovalo še skupne komunikacije, shrambe ter pritlične stanovanjske enote z zunanjimi terasami. V prvo in drugo nadstropje pa bodo umeščene stanovanjske enote z zunanjimi balkoni. V skladu s predpisi bo zagotovljen nemoten dostop tudi za funkcionalno ovirane osebe (vhod, dvigalo do vseh etaž).

Objekt se bo uvrščal v energetski razred »B«, celoten energetski koncept objekta pa bo temeljil na sodobnem sistemu »RRR – reuse, reduce, recycle«. Toplotni ovoj objekta bo vseboval izolacijo v debelini 20 cm. Stanovanja bodo ogrevana s talnim gretjem preko lastne plinske peči (nizko-temperaturni režim). Vsa bodo opremljena z lokalnim rekuperacijskim sistemom, energetsko učinkovitimi PVC okni z dodatno zvočno in toplotno izolacijo, komarniki in električnimi roletami. Imela bodo izvedeno predpripravo za klimatsko napravo ter predpripravo za električno polnilnico. S tem v zvezi bi omenili še možnost izposoje električnih avtomobilov AVANT2GO, ki bo na voljo ob objektu.

Parkirna mesta za stanovalce ter za obiskovalce se bodo nahajala ob objektu in bodo zagotavljala parkirno površino za 48 vozil. Predvidenih je tudi 84 parkirnih mest za kolesa, ki se bodo zagotovila delno v kolesarnici, delno ob objektu. Parkirne površine bodo ozelenjene z drevesi, prav tako pa se bodo večje zelenice z grmovnicami nahajale ob vseh straneh objekta. Zelenica na jugo-zahodu bo imela urejeno otroško igrišče s prostori za igro otrok, z varnimi in raznolikimi igrali ter klopmi za počitek.

Zaradi večjega števila manjših stanovanj, ki pa bodo izredno funkcionalna in bodo omogočala odličen izkoristek prostora, je projekt zelo zanimiv tudi za vse potencialne vlagatelje, ki bi si želeli nakupa stanovanja kot investicije. Zaradi bližine narave in zunanje ureditve z mislijo na najmlajše, pa lepo vabimo k ogledu tudi družine in vse ostale zainteresirane kupce!

Zaključek gradnje je predviden v letu 2023. 

POVEZAVA DO URADNE SPLETNE STRANI PROJEKTA

Z veseljem Vam bomo podali več informacij, pokličite nas ali nam pišite na info@rcn.si.

Vso dokumentacijo si lahko ogledate spodaj;

SPLOŠNI POGOJI PRODAJE 

GRADBENO DOVOLJENJE

 

Statistika
Povprečna cena m²
4.479
Število enot
38
  • 0 (0%)
    Prosto
  • 0 (0%)
    Rezervirano
  • 38 (100,00%)
    Prodano
Tip Vrsta objekta
Min m² Max m²
Min € Max €
Število enot
Prosto Rezervirano Prodano
Enosobno Stanovanje
26 m² 40 m²
130.000 € 200.000 €
8
8
Dvosobno Stanovanje
34 m² 55 m²
162.000 € 238.000 €
12
12
Trisobno Stanovanje
44 m² 65 m²
175.000 € 298.000 €
16
16
Štirisobno Stanovanje
69 m² 77 m²
282.000 € 299.000 €
2
2
Cenik
Skrij prodane enote
oznaka
tip vrsta
velikost
cena
CTA

Želite prejemati obvestila o novogradnjah?
Prijavite se na naše e-novice:

Želim se prijaviti