Filter 1

Poslovni prostor večji kompleksi, Osrednjeslovenska, Komenda, Žeje pri Komendi

  • Prodam
  • 3.500.000
  • 2.950 m²
  • 2023

3.500.000

  • Podatki
  • Opis

Podatki o novogradnji

Vrsta in tip
Poslovni prostor večji kompleksi
Šifra oglasa
PP01215MP
velikost
2.950 m²
parcela
2.500 m²
leto izgradnje
2023

Podatki o lokaciji

država
Slovenija
regija
Osrednjeslovenska
področje
Komenda
lokacija
Žeje pri Komendi
področje podrobno
Poslovna cona Komenda
Opis

Posredujemo pri prodaji novo zgrajenega večnamenskega poslovnega objekta v 3. etažah zgrajenega do III. podaljšane gradbene faze. 

Cena 3.500.000,00 EUR + DDV

OSNOVNE ZNAČILNOSTI IN RAZPOREDITEV PROSTOROV

Večnamenski proizvodno, poslovno, skladiščni objekt v poslovni coni Komenda.

Objekt ima tri etaže: pritličje,1. nadstropje, 2. nadstropje. Je kvadratne tlorisne zasnove 34 m x 34 m, v višino meri 14 m. Uporabne površine 2.392 m2. Objekt je na južni strani enoetažen (visoko regalno skladišče), preostali del objekta pa obsega pritličje in dve nadstropji z medetažo v delu med pritličjem in prvim nadstropjem.

Objekt je zgrajen do III. podaljšane gradbene faze, možnost finalizacije in razporeditve prostorov po željah kupca. Ima prostore namenjene proizvodnji, skladiščenju, pisarniškim prostorom, z možnostjo razvojnega laboratorija.

Zemljišče v izmeri 2.500 m2 predstavlja stavbišče objekta in asfaltirane površine okoli objekta namenjene parkiranju. Zemljišče je ograjeno in ima dva dovoza z javne ceste. Na parceli je možno urediti cca 34 lastniških parkirnih mest. Dostop do skladišča je mogoč s tovornimi vozili.

Po namenski rabi je področje uvrščeno med območja proizvodnih dejavnosti.

Objekt ima pridobljeno gradbeno dovoljenje in urejeno ZK stanje.

 

KOMUNALNA OPREMA IN MATERIALI

Objekt je mogoče priključiti na javno vodovodno, kanalizacijsko, električno omrežje, na omrežje plinovoda in širokopasovni internet.

Objekt ima masivno skeletno konstrukcijo  (vertikalna konstrukcija iz jeklenih stebrov + monolitne AB stene). Stavbno pohištvo je kovinske izvedbe, z dvoslojno zasteklitvijo in senčili. Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko zrak/voda, prezračevanje in ohlajevanje pa s klimatskimi napravami, kot rezervni energent je predviden zemeljski plin,. Etaže bodo povezane s stopniščem, dvema osebnima in tovornim dvigalom.

INFRASTRUKTURA

Poslovni objekt se nahaja v poslovni coni Komenda. Letališče je oddaljeno 10 min. Bližina priključka na avtocesto (AC izvoz Vodice). Povezava z medkrajevnim avtobusnim potniškim prometom. Objekti javnih ustanov so v Komendi, Vodicah, Mengšu in Kamniku. V sami coni so proizvodni, poslovni in gostinjski lokali.

Objekt leži ob cesti, dostopen vsem vozilom in na vidnem mestu. Parkiranje je urejeno okoli stavbe.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača del stroškov agencije (sestavo prodajne pogodbe, primopredaje, hrambe slikovnega materiala, pravnega svetovanja pri izvedbi posla...) + DDV.

Vabljeni na ogled po predhodnem dogovoru.